miercuri, 30 iulie 2014

FLASH! Clarvăzătorii lui Putin au descifrat misterul Boeing-ului!

S-a decis. Ucraina a doborât Boeing-ul. Au pus verdictul cei mai tari clarvăzători paranormali și sextrasenși din lume, aflați în solda lui Putin, tot ei multipli campioni olimpici și mondiali la proba de despicat firul în patru, tăiat frunze la câini, găsit copite de cai morți, ghicit în ghioc și mâncat la căcat cu har și grație. Cu ajutorul pumnalelor sfințite, a fosăielii mistice, a privirilor amenințătoare de șaman și a canalului tv Life News, Omizile din Rusia au pus mâna pe testiculele Adevărului. Acum putem și să dormim liniștiți, fără să ne mai fie frică că vom muri proști.

luni, 28 iulie 2014

Coming out-ul lui Ioniță. Ce să zic? Mi-mi-mi

Ioniță a vrut să o facă pe sensibilul romantic în fața ziaristelor moldo, care îl vor promova pe marile ecrane și paginile ziarelor. Dar se pare că băiatul a exagerat și nu a intuit deloc nota pe care să fie plângăreț emoționant. Cu of-urile lui jenante, de femeie ce se plânge pe soarele dogorâtor la prășit, a semănat mai degrabă cu o Chiriță din clasele de jos decât cu un îndrăgostit fatal ori un soț model.

Privesc încă o dată la discursul înspăimântător al lui Ioniță, la gesturile lui artificiale ce vor să ne transmită emoții, durere, lacrimi, regrete și înțeleg de ce am atâta frică de penibil. Doar nimeni nu e vaccinat împotriva ridicolului :(

duminică, 27 iulie 2014

Vitejia la gopnici

turma30 de inși îl martirizează pe un nefericit nimerit în mâinile lor, îl bat crunt, umilesc etc. și, într-un final, tot ei sunt vitejii și eroii pozitivi, iar victima - un laș. Logic, ar fi trebuit să fie invers. Nici măcar Chuk Norris nu ar fi învins singur 30 de indivizi. Și dacă cineva atacă cu haita, de ce nu sunt ei proclamați drept lași? Pariez că, în haitele de gopnici care atacă tot felul de persoane ca să se afirme pe socoteala lor, nu există nici măcar un ins care să iasă singur din casă, să meargă singur pe drum, pentru că se teme de o eventuală întâlnire cu inși ce împărtășesc exact același set de valori. Știind de ce mârșăvii sunt în stare, cunoscându-le etica de pușcăriași de drept comun, nu va risca niciodată să vină într-un loc public singur, neînsoțit de nimeni și să propună cuiva pe care i s-a pus pata trântă, că-i mai dreaptă și mai sfântă, în speranța că respectivul o va accepta și va reuși să se impună social ca un cavaler medieval, transfigurat artistic în filmele de gen (în realitate, și ăștia erau la fel ca și gopnicii de azi). Va brava exclusiv în turmă, numită de ei gașcă. Și vor avea șanse reale să devină vedete, să fie admirați de o societate în care normele pușcăriașilor au învins.

Îmi amintesc în acest context de Cristina, o gagică mai bătăioasă de felul ei, veșnic implicată în intrigi și chiar bătăi cu băieții. Odată, ea l-a provocat pe un tip pe care-l detesta cu pasiune: „Auzi, wăi, hai să ne batem, la Ciocana. Vii sau nu? O să ne batem la egal, una la unul. O să mai fie vreo 30-40 de mujâshi cu mine, alături, dar ei o să se uite doar dintr-o parte, nu se vor băga. Ce zici, vii?”.

joi, 24 iulie 2014

Unde au fost agricultorii din nordul RM în 2006?

Pe timpul comuniștilor nu și-au arătat nemulțumirea față de guvern că Rusia a instituit embargou pe produsele moldo. Acum sunt gata să organizeze proteste ilegale, adică cu blocarea circulației.

Interesant, de ce așa-zișii agricultori nu ies să protesteze la ambasada rușilor? Doar vinovată de situație se face Rusia, nu guvernul RM. Lor le pasă doar de piersicile lor, dar nu și de libertatea acelora care nu vor să fie în aceeași lume cu Rusia, sub călcâiul ei din cauza unor fructe și legume.

Reorientați-vă spre alte piețe, dragii mei. Eu nu vreau să devin ca fructele și legumele voastre din cauza moftului vostru de coloană a 5-ea, care ține cu orice preț să-și vândă produsele doar în Rusia. Și ce dacă ați luat credite pentru businessul vostru? Nu v-a spus nimeni că orice afacere implică riscuri? Chiar și în Rusia e așa sau mai ales acolo!

marți, 22 iulie 2014

La Donețk, teroriștii jefuiesc cadavrele Boeing-ului, iar Franța se căpătuiește și ea vânzând „Mistral”-uri lui Putin

Putin e îndemnat, mai mult sau mai puțin direct, de către țările bogate ale UE să comită crime în continuare în Ucraina de Est și să ocupe în întregime această țară. Bogații UE nu au chef să sufere nici măcar un pic din cauza contractelor neonorate și, culmea!, îi mai și livrează echipament militar sofisticat Rusiei în plin conflict armat. Franța, de exemplu, i-a vândut zilele astea un portavion „Mistral”, iar prin octombrie urmează să-i ofere încă unul. Se știe că francezilor nu le prea place să lupte, lor le place viața ușoară și plină de delicii. În plus, ei oricum sunt la adăpost de ruși. De ce le-ar păsa că unii riscă să-și piardă independența? Și francezii și-au pierdut independența în al Doilea Mondial, dar au murit apoi alții să-i elibereze, cu sutele de mii. În schimb, ei s-au răzbunat crunt pe franțuzoaicele ce nu s-au opus, adică le-au tuns chilug și le-au plimbat pe străzi pentru a fi lovite și scuipate de restul poporului „viteaz”, pentru că acestea au preferat să se culce cu naziștii, în loc să lupte eroic cu ei.

Ce fac acum francezii, dar și nemții, italienii etc. este exact același lucru. Se culcă cu Putin, fiind siguri că oricum vor fi apărați de americani. Ce contează că teroriștii din Donețk jefuiesc cadavrele căzute din Boeing de aur, carduri, bani și alte bunuri? Important e că și ei se pot pricopsi cu ceva făcând comerț cu Putin.

luni, 21 iulie 2014

Iată cum acționează mișcările gen OKUPEAI PEDOFILEAI

machoPentru mine personal nu era un secret, am intuit din start că escrocheria, falsul, minciuna și violența sunt metodele lor de creare a „pedofililor”. Mai mult ca sigur, o parte din victime sunt răpite în plină stradă, torturate și impuse să facă „depoziții” din care să rezulte că ar fi pedofili. În Rusia, mișcarea e una susținută de stat, practic e o instituție a lui. La noi, se vede clar că sunt tolerați și nu ar fi exclus să aibă ramificații în organele de ordine sau de justiție, la câte crime le-au fost trecute cu vederea, deși probele sunt evidente, prezentate chiar de ei, cei însetați de glorie. Iar într-o societate ca cea moldo, cu instituțiile ei șubrede, cu o presă pe măsură și cu o societate ce prețuiește mult mai tare legile nescrise ale pușcăriașilor decât normele statului de drept, se pare că nu e deloc greu să devină vedete peste noapte.

În filmulețul de mai jos, o victimă a pretinșilor luptători cu pedofilia povestește cum a fost atras în capcană de cineva cu un cont fals, imagine și nume străin, cum indivizii ce l-au sechestrat în apartamentul nadei au intrat pe contul lui și au improvizat o discuție în care respectivul declara că e de acord să se întâlnească cu cineva de 15 ani și să facă sex cu el, deși în realitate insul care l-a invitat la el și care avea casa plină de infractori susținea în discuții pe chat că are 18 ani, iar băiatul tras pe sfoară nu voia decât să discute cu el.

Deci, cam ăsta e traseul transformării unei persoane absolut nevinovate în pedofil, în linii generale, deși poate fi mult mai dur și criminal. Cineva își face cont pe un site pentru gay, prezentându-se drept persoană adultă, cu o imagine falsă, evident, și reușește să convingă pe altcineva că e singur acasă. Apoi, când victima sosește la întâlnire, i se propune să facă duș. Și, în ultima fază, răsar indivizii siniștri, cu camere de filmat, care zmulg cu forța, prin violență, mărturii false, convenabile lor, improvizând și o discuție pe măsură pe situl unde respectivii au făcut cunoștință, ca probă supremă.

duminică, 20 iulie 2014

Să sperăm că nu au fost echipați și cu arme nucleare

buk Tot aud interpretări delirante despre cui i-ar fi convenabilă doborârea Boeing-ului, soldată cu aproape 300 de victime. Cu părere de rău, ultimele două interpretări aparțin unor personalități din România, care arată oarecum cu degetul spre Ucraina, că ea ar avea câștig de cauză din „afacere”. Evident că are, pentru că a acumulat probe foarte convingătoare ce demonstrează că actul de terorism a fost comis de marionetele rusești din teritoriile ocupate. Altfel, e foarte greu de imaginat că autoritățile ucrainene au pus la cale premeditat o acțiune teroristă de o astfel de amploare, doar ca să aibă de câștigat ceva din ea. Ca și cum șansele de reușită ar fi sută la sută și iată-i pe ucraineni culegând roadele, iar pe ruși puși la colț de comunitatea mondială. Nu e greu de imaginat șansele Ucrainei de a soluționa conflictul în favoarea sa, în cazul în care complotul ar fi fost descoperit. Cel mai degrabă, rușii ar fi avut liber să pună mâna și pe Kiev. Deci, cine e descreieratul să fructifice genul ăsta de avantaje, sugerate subtil de Dan Dungaciu și Adrian Severin. La fel, nu e greu de intuit ce posibilități tehnice are Rusia. Respectiv, sateliții ei ar fi reușit să ne prezinte deja probe în cazul în care crima ar fi fost comisă de cei de la Kiev. Dar ei nu le au și, acum, principala lor preocupare este ștergerea urmelor. Le-au oferit rachete gorilelor (dar și specialiști pentru lansarea lor), și acestea au folosit-o ca niște primate ce sunt. Să sperăm că nu au fost echipați și cu arme nucleare.

vineri, 18 iulie 2014

Rușii au turnat un filmuleț genial despre conaționalii din alte țări

iazikFilmul ar mai putea fi întitulat „Bate șaua să priceapă iapa”. Nu știu de ce, dar propriile defecte se văd mult mai bine când sunt reflectate acasă, vizavi de alții. Nu-i așa că un funcționar de la noi ar fi perceput imediat drept naționalist, fașâst sau mai știu eu ce monstru dacă ar îndrăzni să-i îndemne pe rusolingvi să învețe româna, ca să poată comunica cu localnicii, să se integreze fără probleme? În schimb, în Rusia lor dragă atitudinea e una de bun-simț. Și, de fapt, așa și este, doar că o bună parte a reprezentanților minorităților etnice se încăpățânează să înțeleagă asta, mai ales că au și modele nedemne de urmat în parlament, în persoana comuniștilor și socialiștilor.

Acum, în Rusia, până și salahorii vor fi impuși să învețe rusa și istoria Rusiei, condiții care, din câte știam, sunt valabile pentru obținerea cetățeniei, nu pentru aflarea provizorie pe teritoriul unei țări. În schimb, la noi genul ăsta de pretenții ar trezi o isterie generalizată atât a coloanei a 5-ea, cât și a metropolei imperiale.

miercuri, 16 iulie 2014

Lăsați artiștii în pace, că ei slujesc poporul!

inocentsaOlea a acceptat să cânte la o adunare a bolșevicilor și a colaboraționiștilor care i-au deportat buneii cu mai multe decenii în urmă. Dar să nu credeți cumva că e o inconștientă naivă, care poate fi păcălită cu 5 lei. Ea își poate explica activitatea artistică din diferite perspective. E bine potcovită ideologic și înțelege corect politica Partidului, cum ar spune unii.

În primul rând, în spiritul noilor vremi, ea știe că lumea trebuie adunată, nu dezbinată, că nu tre să ne amintim cu încrâncenare de trecut pentru că oameni suntem cu toții. Ea doar nu cântă ca să facă politică, ci doar să încânte sufletul oamenilor, ca tăt s' shii ghini, s' shii pashi pi pământ și alea alea. „Oamenii s-au veselit, au devenit mai buni și m-au rugat să le mai cânt”, spunea Olea foarte încântată de efectul produs asupra audienței.

Înainte să ajungă Olea pe scenă, foștii KGB-iști s-au arătat extrem de indignați în discursurile lor de noul curs european al țării, de faptul că indemnizațiile lor cresc prea încet și nu sunt indexate, deși inflația e galopantă, remarcând că nu ar strica să revină timpurile când chiaburii și culacii erau deportați în Siberia, la muncă cinstită, sau fugeau la România, acolo unde le place lor cel mai mult.

luni, 14 iulie 2014

A fost rezolvat misterul accidentelor rutiere, provocate de microbuzari

zebraPoliția a înțeles în sfârșit de ce microbuzarii calcă oameni pe zebră. Și era atât de evident, numai ochi să ai de văzut! Bineînțeles, de vină e lipsa trusei medicale.

Zis și făcut. Polițiștii au tăbărât pe microbuzele staționate pe zebră și au început să împartă amenzi la stânga și la dreapta pentru lipsa zelionshii și a iodului. Pietonii înjurau și bombăneau sub nas că sunt nevoiți să înconjoare sute de metri de microbuze, să traverseze strada exact în locurile fără semafoare și zebre, dar polițiștii nu puteau lăsa baltă o încălcare atât de evidentă. Dacă un microbuz „tamponează” un copil exact pe zebră și „se inversează”, plin cu 50-60 de pasageri, cum se descurcă șoferul fără zelioncă și iod, a? Ce, așa-i că ați luat apă-n gură? Numai gura e de voi, țipălăilor!

vineri, 11 iulie 2014

Homofob militant, băgat la pușcărie pentru pornografie infantilă

palUn membru al Noii Drepte, de la București, a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru pornografie infantilă. El era unul din principalii homofobi din spațiul mioritic.

Cred că întâmplarea ar trebui să le dea de gândit și aprigilor activiști homofobi de la Chișinău, care pretind mincinos că lupta împotriva pedofililor. Până acum s-a demonstrat în foarte multe cazuri că pedofilii se ascund cel mai frecvent anume printre homofobi. Respectiv, când cineva urlă sau postează pe net imagini în care umilește pe cineva sub pretextul că ar fi pedofil, cel mai degrabă e ceva în neregulă anume cu el sau ei. Faptul că apuci prăjina înainte, nu schimbă cu nimic datele problemei. Dacă ai fi sincer în demersurile tale, i-ai denunța la poliție pe cei ce amenință securitatea copiilor, cu probe solide evident, nu cu fantasme puerile. Iar dacă o faci pe cont propriu, imaginându-te nu știu ce mare erou de poveste, atunci ești complice cu ei și, cel mai degrabă, s-ar putea să le împărtășești pasiunile compromițătoare. Pasiuni care trebuie dosite cumva, nu-i așa?

marți, 8 iulie 2014

V-ar plăcea un așa perzident?

Blea și na#ui, io#anîivrot și vpi#du... și cascada de sintagma frumoase e inepuizabilă. Discută cu un ins dubios despre afaceri pe măsură. Doar e șmecher, ce dreak!

Acum vrea să ajungă în parlament și să se înfrupte din putere. Mai apare și pe la acțiuni filantropice, care-i impresionează pe moldovenii bătuți de soartă, mai ales că celor de la treucă, după ce s-au instalat cu râtul în bunăstare, nu le mai pasă de nimeni decât de apropiații și găștile lor, respectiv orice pomană costă mult și înduioșează până la lacrimi.

Cam asta e calitatea clasei politice și a electoratului aborigen. Primii sunt de un cinism și de o imoralitate crasă, iar ceilalți sunt de o inconștiență totală, votând candidați pentru parlament după niște criterii fanteziste, alienatoare, fapt care și contribuie la menținerea și perpetuarea stării de fapt.

sâmbătă, 5 iulie 2014

Mămăligă cu marmeladă (sau Emisiuni despre gay, cu participarea popilor)

Îi înțeleg pe ziariștii de la canalele tv comerciale care au nevoie de reiting, invitând persoane denumite după practici sexuale (sau doar dorite) și obligatoriu un popă doi. Evident, audiența depășește toate așteptările pentru că cei disprețuiți de peste 90 la sută din populație sunt loviți cap în cap cu o arătare în sutană respectată, pe alocuri chiar venerată, de aceleași peste 90 la sută din populație. Dar nu reușesc să-i înțeleg pe angajații tv ce se pretind gay-friendly, care propun polemici pe marginea gay-ilor exact în același format (îmi imaginez o abordare similară în privința persoanelor de culoare ori evreilor, adică să fie invitați în studiou câte un membru KKK sau, respectiv, un antisemit).

În Biblie scrie clar: sodomiții nu vor nimeri în rai și tre de ucis cu pietre. Ah da, în Noul Testament se vorghește de iughire și iertare. Cu condiția să te lași de sodomie. Deci, moderatorii tv gay-friendly consideră că-i au la mână pe popi cu una din poruncile biblice „iubește-ți aproapele”? :) :) :) Și de unde au luat-o ei că popii și turma lor supusă iudeo-creștină îi consideră „aproapele” pe cei atrași, erotic ori afectiv, EXCLUSIV de unele persoane de același sex? Nu e clar că sodomiții, în accepțiunea iudeo-creștină, nu sunt considerați oameni? Cum să iubești ori să respecți pe cineva care nu se ridică la nivelul ființei umane?

Poate ne explică iudeo-islamiștii, că ei nu suferă de corectitudine politică și sunt mult mai dezinhibați în a o face. Iar ONU și alte instituții serioase nu vor avea nimic de obiectat pentru că e vorba de o altă lume, cu tradiții milenare specifice ce trebuie de acceptat și respectat așa cum sunt ele.

vineri, 4 iulie 2014

Cât costă chiria într-un castel de două milioane de euro?

palatOK, îl cred pe cuvânt pe Filat că palatul fotografiat de cei de la kankan nu e al lui, că el și soțioara lui sunt doar chiriași, nu proprietarii lui :) Dar asta nu înseamnă că nu sunt curios în privința chiriei pe care o plătesc. Sunt și eu chiriaș, poate de asta mă interesează așa de tare. Dacă închirierea unei garsoniere prăpădite costă câteva sute de euro pe lună, cam cât scoate cineva din buzunar pentru a-și plăti plăcerea de a închiria un castel de 2 milioane de euro? Probabil, câteva zeci mii de euro. 

Mdaaaa, ar trebui, dle Vlad, să-ți cumperi mai repede o casă, că palatul ăsta te va ruina financiar. E sfânt să ai o casă proprie, să nu fii chiriaș toată viața, sub acoperiș străin. Dacă nu-ți ajung bani, poate anunți o coletă ceva, că e rușinos ca un fost prim-ministru și președintele celui mai mare partid de la guvernare să nu aibă casa lui, să stea cu soția și copilul la străini. Mai ales că nu știi niciodată ce-i poate cășuna unui găzdaș - oricând îți poate da un șut în fund și e foarte greu să te trezești cu boarfele în plină stradă, să cauți altă gazdă cu bocceluța în spate.

miercuri, 2 iulie 2014

COMING OUT JAPONEZ. Un deputat, un act de corupție și o conferință de presă

coming outVă imaginați ce bocete strașnice ar fi în Parlamentul de la Chișinău dacă toți s-ar manifesta la fel de sincer ca și deputatul japonez care și-a recunoscut frauda și a plâns de sărea cămașa pe el? De fapt, nu doar Parlamentul, ci întreaga țară ar părea o înmormântare uriașă. Nu s-ar mai înțelege nici în cer, nici în pământ, iar urletele de disperare și părere de rău ar fi asurzitoare.

Dar nu cred că, la noi, cineva își va regreta vreodată actele de corupție, într-o țară în care fenomenul este unul în firea lucrurilor, o a doua natură, o religie, o tradiție practic imposibil de extirpat.