sâmbătă, 5 aprilie 2014

Intelect de microbist

Nu voi vorbi de echipa lor preferată pentru că e de nivelul unei adunături de șpanale bete ori drogate din orice sat moldo. M-a amuzat doar foarte tare lozincile pe care le-au strigat pe stadionul gol (evident, ce om care se respectă va asista la caricatura de fotbal moldo, pentru care mai tre să și plătești bani?).

Să strigi că Putin e poponar e echivalent cu enunțul NAZIȘTII SUNT FILANTROPI. Sau, altfel spus, Putin e poponar exact în măsura în care și voi sunteți. El îi urăște la fel de mult pe gay, ca și voi (care o fi orientarea lui adevărată, la fel ca și a voastră - e o cu totul altă temă de discuție). Nu întâmplător, în Rusia a fost demarată o campanie homofobă extremă, care riscă să se soldeze într-un final cu reintroducerea pedepsei penale pentru homosexuali. Exact ca și voi, el îi vede pe homosexuali vinovați de toate.

 Cine știe, poate că erați cool dacă ați fi fost cel puțin fanii unei echipe adevărate de fotbal. Dar sunteți doar provinciali ridicoli, niște epigoni fără imaginație.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu